Uutuudet Ale Maksaminen Toimitus Hyvä tietää Yhteystiedot
|
Skype chat
|


Maksaminen
Paytrail

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj on suomalainen maksulaitos, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. 

Palveluun sisältyvät: 

                - kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet

                - korttimaksaminen, markkinoiden laajin korttimaksuvalikoima

                - laskulla ja osamaksulla ostaminen

                - Paypal   

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830 www.paytrail.com

Checkout

Maksutavat

Maksupalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (OP Ryhmän omistama tytäryhtiö) yhteistyössä suomalaisten pankkien kanssa. Verkkokaupassamme ovat käytössä seuraavat maksuvaihtoehdot: maksu pankkipainikkeilla, maksut luottokorteilla ja poikkeuksellisesti maksu tilisiirrolla.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksusi verkkokauppiaalle.

Mikäli valitsit maksutavaksi verkkopankkimaksun, sinut siirretään verkkopankkiin ja voit suorittaa maksun omalta pankkitililtäsi. Kaikki maksuliikenne käsitellään salattuna. Verkkokaupalla eikä maksuvälityspalvelun tarjoajalla Checkout Finland Oy:llä ei ole pääsyä kortti- eikä maksutietoihin.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Mikäli valitsit maksutavaksi maksu- tai luottokorttimaksun, sinut siirretään suojatulle korttimaksusivulle ja voit suorittaa maksun syöttämällä kortin numero, voimassaoloaika, turvakoodi (CVV) ja kortinhaltijan nimi.

Verkkokauppa käyttää Checkout-maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Ennakkomaksulasku

Poikkeustilanteissa lähetämme laskun myös PDF-muodossa ja voit maksaa tilauksesi laskun mukaisesti meidän Osuuspankin pankkitilille tilisiirrolla. Pyydämme ottamaan huomioon, että tällä tavalla maksaessa tilauksesi käsittely hidastuu merkittävästi ja myös toimitusaika pitenee huomattavasti. Mikäli mahdollista, suosittelemme aina suorittamaan tilausta vastaava maksu Checkout-maksupalvelun kautta.
 

Maksaminen Klarnalla


Kun valitset maksutavaksi Klarnan laskun, asiointisi on turvallista ja helppoa.

     Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä

     Maksuaika on 14 vuorokautta

    Sinun ei tarvitse antaa maksukorttitietoja

    Voit tarkastella laskua osoitteessa klarna.fi


 Joustava erämaksu

  Klarnan kautta voit maksaa 6-24 kuukauden erissä. Voit myös valita maksaa omassa tahdissasi ja päättää itse kuinka paljon maksat kuukaudessa. 

 

 
 
 
Tuotteita vertailussa 0
Tuotevertailuun
Tyhjennä
Toimitustavat | Maksutavat