Voita ikkunanpesurobotti Uutuudet Ale Maksaminen Toimitus Hyvä tietää Yhteystiedot
|
Skype chat
|


Voita ikkunanpesurobotti Arvonnan säännöt

 Loton säännöt

Täytä lomake ja voita ikkunanpesurobotti 

1. Arpajaisten järjestäjä ja arpajaisten alue.

1.1.    Arpajaisten järjestäjä: MK Trade Baltic OÜ (Y-tunnus- 2777195-6, Rekisteröity osoite: Liimi 1, 10621 Tallinna, Viro). Arvonta suoritetaan koko Suomen Tasavallan alueella.

2. Arvonnan säännöt.

2.1.  Arvonta suoritetaan: 06.03.2023.-31.03.2023.

3. Palkinto rahasto.

3.1.  Palkinto: Yksi (1) Mamibot W120-T white/ blue pölynimuri

3.2.   Voitettua palkintoa ei voi korvata toisella palkinnolla osallistujan pyynnöstä, eikä sitä voi palauttaa, vaihtaa rahaksi. 

4.  Loton säännöt ja osallistumisehdot. 

4.1.  Osallistuakseen arvontaan osallistujan tulee täyttää RDE.FI-verkkokaupan verkkosivuilla oleva arvontaan osallistumislomake, jossa on mainittava nimensä, sähköpostiosoitteensa ja puhelinnumeronsa, hyväksymään ostoehdot ja tietosuojakäytännön verkkokaupassa RDE.FI 

4.2.  Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 (kahdeksantoista) vuotta täyttäneet yksityishenkilöt,joiden vakinainen asuinpaikka on Suomen alueella, lukuun ottamatta MK Trade Baltic OÜ:n työntekijöitä ja heidän perheenjäseniään. 

4.3.  Osallistumalla arvontaan osallistuja vahvistaa lukeneensa arvonnan säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä. 

4.4.   Arvonnan säännöt sekä tietosuojakäytäntö löytyvät nettisivuilta MK Trade Baltic OÜ, www.rde.fi

5.   Voittajan selvitysmenettely, paikka ja päivämäärä. 

5.1.   Voittaja selviää satunnaisesti Lotto jakson lopussa, arpomalla Random.org satunnaisluku palvelulla tai vastaavalla.

6.    Arvonnan voittajalle ilmoittamisen menettely. 

6.1.    Arvonnan voittaja julkistetaan RDE.FI:n verkkosivuilla Kilpailun voittajat-osiossa. Lottovoittajan nimi ja osittainen sähköpostiosoite voidaan julkaista myös RDE.FI Facebook-sivulla. 

6.2.   Arvonnan voittajalle tiedotetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon 5 (viiden) arkipäivän kuluessa voittajan selvittämisestä. 

7.   Muita tietoja 

7.1.   Arvontaan eivät voi osallistua MK Trade Baltic OÜ:n työntekijät, alle 18-vuotiaat (kahdeksantoista) vuotiaat sekä ulkomailla asuvat henkilöt. 

7.2.   Mikäli osallistuja ei suostu luovuttamaan arvontaan tarvittavia henkilötietoja, eikä suostu tällaisten tietojen käsittelyyn, hän menettää oikeuden osallistua arvontaan. 

7.3.   Arvonnan järjestäjällä on oikeus käsitellä tietoja voittajan määrittämiseksi ja palkinnon myöntämiseksi. Loton järjestäjä takaa, että kaikkien arvontaan osallistuneiden henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. 

7.4.   Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden sulkea osallistuja arvonnasta ilman ilmoitusta, jos todetaan, että osallistumisehtoja on rikottu tai muutoin on tapahtunut petos.

7.5.  Arpajaisten järjestäjällä on oikeus muuttaa arvonnan sääntöjä julkaisemalla ne verkkosivuillaan RDE.FI.

7.6.   Arvonnan osallistujat suostuvat henkilötietojensa (nimi, sähköpostiosoite) käsittelyyn suoramarkkinointitarkoituksiin - osallistujat suostuvat syöttämään sähköpostiosoitteensa ja vastaanottamaan markkinointiviestejä sähköpostitse.

7.7.    Arvonnan säännöt ja tietosuojakäytäntö löytyvät RDE.FI:n verkkosivuilta www.rde.fi

 
 
Tuotteita vertailussa 0
Tuotevertailuun
Tyhjennä
Toimitustavat | Maksutavat